Vi har ett resultat

Plötsligt släppte nybörjarångesten och jag fick en idé till novellfilmen jag ska skriva under hösten. Det är som att se en hägring långt borta. Något vackert döljer sig och existerar i det undermedvetna. Då krävs det att man tittar lite längre in i sin mentala trädgård och vågar tro på det man hittar. Efter nästan 20 år i reklambranschen vet jag att det finns oändligt många idéer i vårt kollektivt undermedvetna. Ibland är det du som genomför den, ibland någon annan. För visst har du tänkt på en grej som sedan någon annan har förverkligat? 

Om det här är en någon vidare idé eller ej återstår att se. Utbildningens första handledarmöte sker på torsdag, då går vi igenom synopsis. Min handledare är ett superproffs med 25 år i branschen. Det ska bli riktigt spännande!

Precis som en idé kan uppenbara sig, kan ett lusthus dyka upp längst bort i en hemlig trädgård.