Sunne, here I come!

Nu börjar det! En vecka på The Alma Löv Museum i Sunne väntar. Med 15 nya klasskamrater, 4 föreläsare och 1 filmpremiär. Vi ska få se Sara Broos hyllade film Speglingar. Affischen har hängt hela veckan på elskåpet utanför jobbet. Eller, det var mitt jobb till i onsdags. Jag har ju sagt upp mig för att satsa på skrivardrömmen! Och aldrig har jag fått så många "gill" på Facebook som när jag berättade om mitt nya liv som student. 

Jag tror att många drömmer om att bryta upp, men är oroliga för att misslyckas. Att det inte ska leda någonstans när man med buller och bång trots allt vågar hoppa. Det är jag också. Men jag tänker på min inre 85-åring och vad hon skulle råda mig att göra. 85-åringen säger: Do it! Det här vill du för allt i världen inte missa (även om du misslyckas). Så Sunne, here I come.

 

Synkronism utanför jobbet på Bondegatan 21.