Kämpa tjejer! En Storytel Original ljudbokserie

2017 vann Jenny Gromark Wennberg  tidningen Skriva och Storytels stora ljudbokstävling .
 
 

Om Kämpa tjejer!

Jossan Andersson, 23, en journaliststudent med telefonskräck som aldrig tidigare har tränat, har fått en praktikplats på det storsäljande hälsomagasinet Fit. Det blir en rejäl utmaning för Jossan eftersom upplagan har börjat dala, redaktionen minimerats, hon inte får lön som utlovats och hennes handledare ligger på sjukhus efter att ha gått in i väggen.

Kämpa tjejer! är en Storytel Original ljudbokserie om jakten på följare och det allra senaste inom hälsa och wellness. Om slirande journalistetik, identitet och att till varje pris försöka behålla jobbet utan att bli sjukskriven på kuppen.

författarpresentation

Jenny Gromark Wennberg (f. 1973) är utbildad journalist, copywriter och manusförfattare. Praktiserade i magasinsvärlden efter att ha vunnit Veckorevyns stora novellpristävling på 90-talet. Debuterar 2018 med komedin Kämpa tjejer! efter att ha vunnit tidningen Skrivas och Storytels stora ljudbokstävling 2017.

Sagt om pitchen

Pitchen för Kämpa tjejer! fick oss att skratta högt. En arbetsplatsskildring där allting drivs till sin spets men ändå med stor chans till igenkänning. Har all potential att bli en mycket rolig satir som fångar tidens anda.

sagt om pilotavsnittet

"Chockartat roligt", "Fyndigt", "Stor igenkänning", "Språkligt välbyggt". "Den rosa Barbieskon!"

Release

9 oktober 2018 i Storytel-appen!

Design omslag:  Emma Graves

Design omslag: Emma Graves

 
Skärmavbild 2019-02-11 kl. 21.45.23.png