Foto: Henrik Berglund

Några ord om firman

 

Jag har skrivit i hela mitt liv. Redan innan jag lärde mig alfabetet skrev jag berättelser med hjälp av påhittade tecken. I tjugoårsåldern skrev jag noveller, pjäser och pluggade journalistik. Sen utbildade jag mig till copywriter på Berghs och har arbetat på reklambyrå i många år. Som kreatör, strateg och trendspanare. Under 2016-2018 utbildade jag mig till manusförfattare vid Alma manusutbildning och StDH. I oktober 2018 debuterade jag som författare med komedin Kämpa tjejer! en Storytel Original ljudboksserie. Jarowskij utvecklar en tv-serie baserad på boken. Våren 2019 syns första tv-serieavsnittet som jag skrivit för Finaste familjen på TV4.

Här kommer du i kontakt med mig. Om du vill jobba ihop, fråga något eller behöver en person som kan föreläsa om kreativitet och skrivande. Det har jag tidigare gjort på bl a Berghs, Beckmans Designhögskola och Forsbergs.

Vi hörs!

Jenny Gromark Wennberg

 
KAMPA-TJEJER.JPEG

VAD JAG GÖR

Jag har 20 års erfarenhet av strategiskt kommunikationsarbete, koncept- och idéutveckling, copywriting, marknads-pr och planning för globala företag, organisationer och myndigheter. Sedan 2018 arbetar jag även som manusförfattare.

Se mer vad jag gör →

kolla in bloggen!

Jag skriver om livet som manusförfattare och copywriter. Tips, trendspaningar och funderingar. Bara för att det är kul!

Till bloggen →